Leiderdorp

Op de Gemeentesite komt te staan wanneer en waar inspraakbijeenkomsten zijn. De raadsleden staan er ook op zodat u ze kunt emailen of bellen. De gegevens van de griffie zijn er ook

RES planHet Holland Rijnlandse RES document
Op te wekken TWh
Percentage van totale gemeenteverbruik(Zoek het totale verbruik van je gemeente hier: Energietransitie)
Wanneer klimaatneutraal/energieneutraal
Lokale actiegroep Hier had uw actiegroep kunnen staan
Aantal windturbines
Windturbinelokaties
Aantal Hectare zonneveld
Zonneveldlokaties
Biogas vergister
Nucleair
Schatting jaarlijkse SDE subsidie
Subsidiekosten per huishouden
Door |2021-01-16T20:24:38+01:009 mei 2020|Holland Rijnland, Leiderdorp|2 Reacties

2 reacties

 1. Gert Veen 16 januari 2021 om 12:34- Antwoorden

  Goedemiddag,

  ik heb net geprobeerd om informatie over de omgeving van Leiderdorp te vinden maar ik kom niet verder dan een kaartje met daarop de tekst ‘Ook zo’n kaart maar dan van uw omgeving? Laat het ons weten!’ (bij deze dus). Volgens mij staat Leiderdorp niet eens op het kaartje.
  Op een andere pagina (https://resinbeeld.nl/holland-rijnland) staat Leiderdorp net wel, helemaal linksboven. Er lijken twee windmolens vlak in de buurt te staan en ook nog een paar aan de andere kant (de zuidkant) van de oude Rijn. Ik kan niet zien of dat de 4 bestaande molens zijn en/of er nog meer gepland zijn. Ook is niet zichtbaar hoe groot die molens zijn of worden.
  Als ik zoek op Leiderdorp word ik helaas ook niet wijzer. Ik wil met alle plezier wat fotos opsturen maar dan heb ik toch eerst wat meer informatie nodig.

  Met vriendelijke groet,
  Gert Veen
  Leiderdorp

  • Redacteur 16 januari 2021 om 20:26- Antwoorden

   Klopt Gert, We doen pas wat als er iemand naar vraagt. Bij deze dus, Je kaart staat erop. Als Leiderdorpers ons nu foto’s sturen photoshoppen wij de molens erin.

Geef een reactie