Maassluis

Op de Gemeentesite komt te staan wanneer en waar inspraakbijeenkomsten zijn. De raadsleden staan er ook op zodat u ze kunt emailen of bellen. De gegevens van de griffie zijn er ook.

RES planRes regiodocument Rotterdam/DenHaag
Op te wekken TWh
Percentage van totale gemeenteverbruik(Zoek het totale verbruik van je gemeente hier: Energietransitie)
Wanneer klimaatneutraal/energieneutraal
Lokale actiegroep Hier had uw actiegroep kunnen staan
Aantal windturbines
Windturbinelokaties
Aantal Hectare zonneveld
Zonneveldlokaties
Biogas vergister
Nucleair
Schatting jaarlijkse SDE subsidie
Subsidiekosten per huishouden
Door |2020-11-28T14:26:18+01:0010 mei 2020|Maassluis, Rotterdam-Den Haag|1 Reactie

Eén reactie

  1. Johan van Leeuwen 31 mei 2020 om 11:40- Antwoorden

    Tussen Maassluis en Hoek van Holland staan sinds een aantal jaren een twintigtal reusachtige molens aan weerszijden van de nieuwe waterweg.Wat me op valt is dat op dagen met ruim voldoende wind vaak meer dan de helft stilstaat.
    Ze staan op plekken waar mensen graag een dagje aan het water gingen zitten om te picknicken of te vissen.
    Ik sta er zelf nog wel eens te vissen maar je wordt gek van de herrie en de slagschaduwen en je schrikt je rot wanneer er plots een stil valt of juist begint te draaien. Ook heb ik een keer een doffe dreun gehoord en de stukken meeuw om me heen zeer neerdalen.Langs de westoever van het prinses margriet kanaal tussen het koevordermeer en het grote Brekken hebben ook jaren lang een aantal molens gestaan.Ook hier heb ik ervaren wat die molens aanrichten op een mooie omgeving waar het prima toeven was .Deze molens zijn sinds een aantal jaren weer verdwenen.Waarom weet ik niet.De horizon vanaf het grote Brekken richting het zuiden waar het IJsselmeer ligt is nu een enorm bos van windmolens.
    Prima initiatief weer van jullie en laten we hopen dat meer mensen wakker worden wanneer de gekte in beeld wordt gebracht

Geef een reactie