Van Hazerswoude Rijndijk naar -Dorp

Inwoners van Hazerswoude krijgen er geen genoeg van! Ze willen meer beeld van het gebied tussen Hazerswoude-Rijndijk en Hazerswoude-Dorp. We kregen een uitgebreide set van het landschap daar. Wat al redelijk onder druk staat gezien de ontwikkelingen die er al plaats hebben gehad. Het verschil tussen de 17e eeuwse windmolens en de moderne windturbines is bijvoorbeeld dat die 17e eeuwse er nog zijn en die moderne worden afgebroken als de technische en economische levensduur is verstreken. Soms al na 15 jaar.

Door |2021-03-15T11:02:33+01:004 maart 2021|Alphen aan den Rijn, Holland Rijnland|2 Reacties

2 reacties

 1. H.v.d.Hengel 23 maart 2021 om 19:26- Antwoorden

  Te triest voor woorden. Dit is pure milieu vervuiling. Men heeft de HSL onder tunneld, voor miljarden aan kosten daar het anders het landschap aangetast zou worden. Wat ze nu willen doen is nog erger. De investeerders zitten alleen hun zakken te vullen het interesseerd ze geen moer dat het hele landschap omzeep wordt geholpen.

 2. P.Boswijk 24 april 2021 om 13:45- Antwoorden

  Het toeslagenschandaal is niets vergeleken met de schade die de klimaatmaffia de burgers toebrengt.
  Bij een referendum zouden de burgers die lachwekkende RES direct naar de prullenbak verwijzen.
  Een heel land veranderen in een bedrijventerrein vol met onrendabele vogelhakselaars en vruchtbare landbouw grond gebruiken voor onrendabele zonneakkers , het is gewoon misdadig.
  Ga eerst een proberen deze ellende in IJburg,Bloemendaal,Wassenaar, Bilthoven en Aerdenhout voor elkaar te krijgen (spoiler: dit gaat daar niet lukken) i.pv. de plattelands gebieden te ruineren
  De hele natuur vernietigen om het klimaat te redden, wie bedenkt dit?
  Wat gaan onze kinderen voor prijs betalen om al deze onzin weer af te breken.

Geef een reactie