Delfzijl is wel wat gewend

Je hebt altijd baas boven baas, en als het over windparken gaat is gemeente Delfzijl een speler in de top van de eredivisie. Nadat Groningers hoorden over de weerstand in Amsterdam en Utrecht tegen een paar windturbines besloten ze ons wat foto’s te sturen. Dit zijn geen impressies, dit is hoe het erbij staat in Groningen. We hebben er niet zoveel aan toe te voegen.

Door |2021-02-27T22:47:58+01:0022 februari 2021|Delfzijl, Groningen|4 Reacties

4 reacties

 1. Luke 26 februari 2021 om 20:10- Antwoorden

  Weg met die foeilelijke “groene” troep. Kernenergie! NU!!!

 2. Alfing 27 februari 2021 om 10:12- Antwoorden

  Doe er wat aan het is al te laat, ook bij Veendam zijn ze druk bezig. Je ziet die rotdingen op 30 kilometer afstand staan.

 3. Gerhard Reker 27 februari 2021 om 10:20- Antwoorden

  Als ik zie wat er ten zuiden Delfzijl aan windmolens wordt geplaatst krijg ik tranen in mijn ogen. En heel boos op de provincie en het gemeente bestuur. Voormalig wethouder Rijzebol van de gemeente Delfzijl spant de kroon en wist via een spoed procedure de bouw te bespoedigen. Nu zit hij voor het CDA in de Proviale Staten. De rotzooi daar gaat verder. Eerst is de schermdijk verpest door een gemeentelijke dwaling hier molens te plaatsen. Nu is de schermdijk gesloten voor bewoners. En de stroom gaat naar Google. En weer gaat Google uitbreiden. Er is heel veel stroom en koelwater nodig deze onzin te laten draaien. Van het gas af?? Natuurlijk is daar iets voor te zeggen. Duitsland en België gaan over op gasgestookte centrales. Begrijpt u er nog iets van. De noordkant met het Marconie ontwikkelde plan is prachtig geworden en de zuidkant is verpest. Zet de molens bij Meerstad neer. Maar dat gebeurt niet. Bij Rijzebol zijn verdrijf is ook ruimte zat. Hier spreekt een boze en teleurgestelde burger en heeft geen enkel vertrouwen meer in het gezag. Ik heb gezegd.

 4. Menno Bos 28 februari 2021 om 20:46- Antwoorden

  helemaal met Gerhard Reker eens. De foto nummer 1 is waar ik vanuit mijn woning op uitkijk. Het valt mij op dat de meeste bestuurders die hier over beslissen zelf geen molen in het gezichtsveld van hun woning hebben staan. Hoe last van???

Geef een reactie