Deventer-photoshop-bonanza!

Dat kan ik ook! Dacht Vincent uit Deventer toen hij de resinbeeld photoshops zag. Hij maakte ze om de inwoners van Deventer te laten zien wat er in de omgeving staat te gebeuren. Windturbine branche medewerker Rik Harmsen schiet direct in de kramp van Vincents huisvlijt:

Heel leger deskundigen, en niemand komt op het idee om de inwoners met afbeeldingen in te lichten.

Ook in Deventer is een heel nest ambtenaren al maanden (zo niet jaren) bezig met deze plannen. Toch komen ze er niet toe om zelf afbeeldingen te maken. Dat is vreemd, want ze vragen de inwoners wel met enquêtes en stakeholder overleggen mee te doen, maar de mensen wie het betreft weten vaak van niks. Degenen die wel komen aanwaaien op stickerplak-sessies zijn vaak de collega’s van Rik, en andere belanghebbenden die hun neus niet voor de subsidieruif ophalen. Zolang er geen afbeeldingen zijn ligt niemand er (nog) wakker van. En daarom hebben de Vincent’s en andere photoshoppers van Nederland gewoon gelijk. Maak de plaatjes, en als je het niet zelf kan laat je het ons doen.

Vanuit je tuin in de Carry Pothuisstraat.

Marie-Anne Tellegenstraat

Harriet-Freezerstraat

Mina-Krusemanlaan

Wilhelmina-Druckerstraat

Winkelcentrum-Colmschate

Kolmenschate voetbalveld Focusgebied 3

Kolmenschate voetbalveld Focusgebied 13

De Braam Focusgebied 3

Kamperfoelie Focusgebied 3

Anna Reynvaanstraat

Door |2021-01-26T19:45:24+01:0017 januari 2021|Deventer, West-Overijssel|1 Reactie

Eén reactie

  1. Herder 17 januari 2021 om 19:34- Antwoorden

    En dit zijn nog maar stilstaande beelden. Moet er niet aan denken dat dit er komt met als extra de slagschaduw en het geluid..

Geef een reactie