Rondje Raalte

Onlangs werd bekend gemaakt dat de gemeente Raalte een zoekgebied heeft aangewezen voor de plaatsing van 4 windturbines: https://www.raalte.nl/windenergie-in-de-gemeente-raalte.

Een inwoner van de gemeente Raalte nemen het initiatief om andere inwoners te informeren over de schadelijke gevolgen van windturbines. Op diens verzoek hebben we deze impressies gemaakt.

Raalte rekent op windturbines van 280 meter tiphoogte. Forse torens dus, die in de wijde omrek zichtbaar zullen zijn. En te horen.

Onze fotobewerkingen komen tot stand aan de hand van hoekmetingen. De afstand waarop de foto ten opzichte van de toekomstige turbine staat is niet op de meter nauwkeurig. Daardoor wijken onze afbeeldingen gauw 5-10% af van wat de toekomst precies brengt. Wij zijn altijd blij met beeldimpressies die door de initiatiefnemer of de overheid worden gemaakt. Dat maakt ons werk een stuk makkelijker. Soms zijn ze erg goed, soms lijkt het wat minder. De RES directeur riep op 1 februari 2021 gemeenten op zelf beelden te maken. Zolang een gemeente dat niet doet blijven wij inwoners  helpen met het maken van impressies.

Door |2024-05-07T21:26:08+02:007 mei 2024|Raalte, West-Overijssel|0 Reacties

Geef een reactie